logo

HAS - Helsingin akvaarioseura ry

Jäsenkortti ja Flomembers

 

Yleistä seurasta

Toiminta

Jäsensivut


HAS - Helsingin Akvaarioseura ry on ottanut käyttöön FloMembers -jäsenrekisterihallintatyökalun. Järjestelmän avulla hoidamme jatkossa HAS:n jäsenviestintää, jäsenmaksujen laskutusta, tapahtumahallinnointia sekä olemme ottaneet käyttöön sähköiset jäsenkortit!

Olet saanut sähköpostiisi 18.6.2019 Helsingin Akvaarioseuralta viestin, jossa sinua pyydetään aktivoimaan tilisi FloMembersin järjestelmään. (Jos et ole saanut viestiä ole yhteydessä jäsensihteeriin: jasensihteeri@has.fi) Kun olet aktivoinut tilisi voit kirjautua järjestelmään tunnuksillasi osoitteessa: https://www.flomembers.com/helsingin-akvaarioseura

Sähköiset jäsenkortit korvaavat vanhat HAS:n pahvikortit. Kun aktivoit Flomembers-tilisi, voit tilata sähköisen jäsenkortin itsellesi kohdasta Omat tiedot > Sähköinen jäsenkortti. Jäsenkortin voi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle ja sen avulla voi osoittaa jäsenyytensä esimerkiksi HAS:lle etuja tarjoavissa yhteistyökumppaniyrityksissä ja seuran tapahtumissa.

Jos avaat linkin älypuhelimessasi, voit tallentaa kortin pikakuvakkeen laitteesi aloitusnäytölle. Kun linkin avaa mobiililaitteella, kortti avautuu verkkoselaimeen. Kortin voi lisäksi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle web appiksi. Useimmat mobiiliselaimet osaavat avata web appit fullscreen-tilassa. Kortissa voidaan hyödyntää puhelimen välimuistia, jolloin kortti on käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.

HAS:n jäsenille vuosikortti normaalihintaisen pääsylipun hinnalla! Etu koskee vain lipunmyynnistä ostettuja vuosikortteja. Esitäthän HAS:n jäsenkortin ostotapahtuman yhteydessä.

Helsingin Akvaariokeskus tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta. Edut nyt myös nettikaupasta
Pets' Friends tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta.
Akvaarioon.fi tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso kampanjakoodi jäsensivuilta.

 

Kannattajajäsenet:
Helsingin Akvaariokeskus Ky
Nelitassu Ky
Siniriutta Ky