logo

HAS - Helsingin akvaarioseura ry

Tapahtumakalenteri

 

Yleistä seurasta

Toiminta

Jäsensivut

TAPAHTUMAKALENTERI, syksy 2021

Tapahtumat järjestetään ellei muuta mainita, seuran kerhohuoneella (Eteläinen Hesperiankatu 34, Töölö, Helsinki) klo 18.00. Tarkennuksista ja muutoksista tiedotetaan aktiivisesti. Seuraathan jotain näistä kanavista: seuran sähköpostilistaa, seuran verkkosivuja, Aqua-Web-keskustelupalstaa tai Facebook- ja Twitter-sivua.

 
PERUTTU! 7.9.2021 Avoimet ovet ja akvaariokasvien myynti- ja vaihtorinki

PERUTTU! 21.9.2021 Akvaarioliike Järvenneito

HUOM! KORVAAVA VERKKOLUENTO: 21.9.2021 Sukarapuilta Anu Riikonen luennoi aiheesta: Miten saan sukaravut viihtymään? Tavalliset lajit ja niiden hoito. Luentoilta pidetään verkossa Jitsi-sovelluksella osoitteessa: https://meet.jit.si/HAS-kanava. Liity mukaan linjoille!

8.-10.10.2021 Risteily Tukholmaan Ciklidistit ry:n kanssa

Vuoden 2021 risteily siirtyi koronan takia järjestettäväksi syksyllä. Risteilyn ajankohdaksi valikoitui perjantai 8. lokakuuta, paluu sunnuntaina 10. lokakuuta. Laiva on tutuksi käynyt Viking Linen m/s Gabriella. Menomatkalla nautimme yhteisen illallisen laivan Buffet ravintolassa klo 17:30. Tukholmassa meillä on varattuna bussikuljetus koko päivän ajaksi. Käyntikohteet ovat vielä mietinnässä. Paluumatkalle ei ole yhteistä illallisvarausta, arvokupongit käyvät kaikissa laivan ravintoloissa. Aamiainen mennen tullen kuuluu myös risteilyn hintaan. Risteilyn hinta jäsenille on alkaen 132 euroa. Mikäli haluat itsellesi tai seurueellesi oman hytin, hinta määräytyy hyttiluokan ja hyttiin majoittuvien henkilöiden lukumäärän mukaan. Hintaan sisältyy ateriapaketti, illallinen ja aamiainen meno-ja paluumatkalla. Bussin hinta jaetaan osallistujien kesken. Koska syksyn mahdolliset matkustusrajoitukset eivät vielä ole tiedossa, lopullinen päätös risteilyn toteutumisesta tehdään syyskuun alussa, jonka jälkeen osallistujille lähetetään maksuohjeet.

Risteilyn hinta/henkilö hyttiluokittain

hyttiluokka 1 henki 2 henkeä 3 henkeä 4 henkeä

A4T 240,00 168,00 144,00 132,00

B2L 234,00 165,00 * *

B2P 168,00 132,00 * *

Ilmoittautuminen risteilylle on päättynyt.

PERUTTU! Lokakuu HAS:n ja TAS:n syyshuutokauppa Helsingissä

19.10.2021 Syyskokous

Syyskouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu!

6.11.2021 Halloween-bileet

Halloween-bileet järjestetään HAS:n kerhohuoneella Töölössä. Halloween-teeman mukaan pukeutuminen on toivottavaa, mutta ei pakollista. Tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa. Voit myös halutessasi ottaa omia juomia mukaasi. Ilmoittautumiset 30.10.2021 mennessä ilmoittautumislinkin kautta. Muista ilmoittaa samalla allergioista tai erityisruokavalioista. Osallistumismaksu on 15,00 eur. Tervetuloa!

16.11.2021 Muikku- ja räkmix-paja

Valmistetaan muikku- ja räkmix-pakasteruokaa akvaariokaloille. Pakasteruokapaja on jatkoa keväällä 2021 pidetylle verkkoluennolle - tällä kertaa pääsemme tositoimiin. Illan päätteeksi on mahdollisuus ostaa kaloilleen viemisiä pakastettavaksi. Kahvitarjoilu!

4.12.2021 Pikkujoulut

Pikkujoulut järjestetään HAS:n kerhohuoneella Töölössä. Pikkujoulujen teemana tänä vuonna on lomalento. Ilmoittautumiset 27.11.2021 mennessä. Muista ilmoittaa samalla allergioista tai erityisruokavalioista. Osallistumismaksu on 25,00 eur. Tervetuloa!

Tervetuloa syksyn tapahtumiin mukaan!

Näin löydät kerhohuoneen

HAS:n jäsenille vuosikortti normaalihintaisen pääsylipun hinnalla! Etu koskee vain lipunmyynnistä ostettuja vuosikortteja. Esitäthän HAS:n jäsenkortin ostotapahtuman yhteydessä.

Helsingin Akvaariokeskus tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta. Edut nyt myös nettikaupasta
Pets' Friends tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta.
Akvaarioon.fi tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso kampanjakoodi jäsensivuilta.

 

Kannattajajäsenet:
Helsingin Akvaariokeskus Ky
Nelitassu Ky
Siniriutta Ky